Dobrodošli na spletni strani MEDO-FLOR, hrvaškega proizvajalca čebeljih pridelkov.

 

o nas

 

Naša primarna naloga je poiskati najboljše čebelje pridelke od Slavonije, preko Požeške kotline, do osrednje Hrvaške, Zagorja, preko Like in Gorskega kotarja do Istre in Dalmacije ter tujine ter jih proizvajati po načelih HACCP in IFS zahtevah v proizvodnji hrane.

Nudimo veliko izbiro pakiranega medu za vse priložnosti (gospodinjstvo, pisarna, kampiranje, gostinstvo). Poleg medu proizvajamo tudi široko paleto prehranskih dopolnil (npr. matični mleček 500 + vitamin C, Apimix, Imunohit) na osnovi čebeljih pridelkov, vitaminov, mineralov in zelišč.

Vsi izdelki MEDO-FLOR so naravni, proizvedeni po lastni recepturi in tehnologiji ter odobreni in sistematično kontrolirani s strani ustreznih institucij in laboratorijev.

S čebelarstvom smo se prvič srečali kot s hobijem leta 1983, ki je z leti postalo družinsko podjetje.

V 90. letih je hobi prerasel v čebelarsko dejavnost z dovoljenjem do proizvodnje in prodaje čebeljih pridelkov na javnih mestih in v maloprodajni mreži. Leta 1994 smo ustanovili podjetje MEDO-FLOR d.o.o. z vsemi specifičnimi vsebinami in dovoljenji za to dejavnost (prehrana), ko smo prejeli potrdilo Veterinarske inšpekcije Republike Hrvaške pod številko 785. Iz leta v leto širimo paleto naših izdelkov, med katerimi so številni edinstveni po vsebini in namenu ter posebni sestavi.

Prisotni smo na celotnem območju Republike Hrvaške, v Sloveniji in širše. Najpomembnejše reference, na katere smo v MEDO-FLOR še posebej ponosni, so uspešno dolgoletno sodelovanje s številnimi trgovskimi verigami (Konzum, Kaufland, Brodokomerc Nova), veletrgovci (Medika, Biofarm, Oktal pharma, lekarna Phoenix) in drogerijami (drogerie markt in Kozmo). Ponosni smo tudi na naš izvoz in izredno veseli, da so naši izdelki prepoznavni na tujih trgih.

. Vse našteto nas zavezuje, da svojo kvaliteto v prihodnje ohranjamo še intenzivneje s kakovostnimi proizvodnimi procesi in odnosi s čebelarji po vsej Hrvaški, kar s stalnimi laboratorijskimi analizami in spremljanjem kakovosti zagotavljamo vrhunske čebelje pridelke, ustvarjene in proizvedene v MEDO-FLOR obratih.

Smo ponosni imetniki certifikata IFS Food
„Proizvodnja medu, namazov in medu z dodatki, prehranska dopolnila na osnovi čebeljih pridelkov in instant napitkov ”.

Brezplačna dostava za naročila nad

50 €

Brezplačna dostava za naročila nad 50 EUR

Kontaktirajte nas

+386 1 6207596

info@bk3.si

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša kartica je praznaPovratak na tržnicu