Med za gostinstvo
Kratek opis:
Med pakiramo za gostinstvo v:
12 g (vrečka)
20 g (posodica)
20 g (steklo)
Možna je tudi personalizacija proizvodov: logotip kavarn, hotelov … na etiketi. Ta med je na voljo izključno kupcem na debelo.
Neto
12 g / 20 g / 20 g
Embalaža
Folija / pvc + aluminijasta posodica / steklo
Minimalna prodajna enota = transportna embalaža
100 kos / 210 kos / 92 kos
Daje na trg
BK3 d.o.o., Cesta Andreja Bitenca 130K, 1000 Ljubljana, Slovenija, EU.
Možna personalizacija
Na nalepki logotip kavarn, hotelov ...
Ali ste vedeli?
Med za gostinstvo je namenjen predvsem HoReCa prodajnemu kanalu (Hotel-Restavracija-Caffe) in podobnim lokalom. Pravzaprav je med, pridobljen iz tisočih cvetov in različnih grmovnic (poliformni-večcvetni med). Ima bogat okus in se priporoča za vsakodnevno uporabo. Vsak naravni med kristalizira.
Kristalizacija medu
Kristalizacija medu (oblika, čas …) se razlikuje glede na sorto medu. Kristalizacija je naravni proces, ki je primerljiv s procesom spreminjanja vode v led. Kristaliziran med je tudi nesporna potrditev njegove naravnosti. Postopek dekristalizacije je zelo preprost. Kozarec medu za določen čas postavite na toplo (radiator …) ali ga potopite v toplo vodo (do 45 °C). Na ta način se bo med postopoma vrnil v tekoče stanje in hkrati v celoti ohranil svojo kakovost. Cvetlični med kristalizira tako, da postane gost in se spremeni v »kristale«, ki niso sladkor, čeprav so videti tako. V procesu kristalizacije cvetlični med bistveno spremeni svojo barvo. Od rjave, ko je tekoč, postane svetlo rjave do rumene, skoraj kremne barve, ko popolnoma kristalizira.